Pagina's

zaterdag 20 oktober 2012

Halloween

Nog even en het is zover, Halloween.
Hier in nederland ga je het ook steeds meer zien, zo leuk om die verklede kinderen te zien.
Dus voor vandaag een Halloween treat.

Ik heb met de silhouette een graftombe uitgesneden, heb je geen snijapparaat dan kun je natuurlijk ook een strook papier pakken en alleen het einde van de strook op de snijmal leggen en dit dan uitstansen en dit doe je dan ook aan de andere kant van de strook. Score in het midden dan twee rillijnen, zodat je er later wat snoep tussen kan doen.


Met de silhouette ook een mummy uitgesneden.

 En dan aan de slag met versieren.
Voor de binnenkant wat oranje papier geembost met de embossingfolder Pumkin Harvest van Cuttlebug.
Uit paars papier een rondje gestanst en de digitale tekst van TLC uitgeprint en daarna uitgestanst, alles beinkt en op elkaar geplakt.
 Een zakje vullen met halloween snoepjes, dubbelzijdige tape erachter en vastplakken maar.

 Ik was vergeten magneetjes achter het dessignpapier te plakken zodat de verpakking dichtblijft, dit later opgelost door zwarte klitteband rondjes boven het zakje snoep en de tekst te plakken. natuurlijk kun je ook gaatjes erin maken en dan met lint dicht binden.

Voor de buitenkant heb ik verschillende Halloween figuurtjes gebruikt van K&Company (dit is al een oudje) Maar tegenwoordig heb je genoeg dessignpapiertjes of stansfiguren wat je nog kan gebruiken om mee te scrappen. Of struin eens internet af voor wat plaatjes. Nog een spinnetje en wat spinnenweb en klaar is je graf tombe.

 Overige gebruikte materialen; Paars, oranje, wit, rose, zwart, grijs cardstock / Witte paintdabber /  Stansen; MFD030 -Nellies Multi Frames- / Spin + Spinnenweb -Xenos- / Halloween snoepjes -Xenos- / Distressink -Black Soot-.

Ben zeer benieuwd naar jullie Halloween creaties.
Alvast een hele fijne Halloween.
Groetjes Alexandra

3 opmerkingen:

Cj's leuke scrapdingen zei

jeee wat is dit leuk zeg!!

Anoniem zei

Wat een gave creatie!

Monique CreaTijd zei

Dat heb je supers gedaan !