Pagina's

zaterdag 23 juni 2012

Verwen pakket voor vaders

Vaderdag is al voorbij, maar voor een mannen verjaardag is dit ook een leuk cadeautje.
De maten van de fleshouder is afhankelijk van hoe groot de fles is en hoe groot je plak chocolade is die je er in wil doen. Dit keer heb ik een hele grote bierfles gebruikt en een lange plak chocolade. Voor de zijkant heb ik van papier een houdertje gemaakt om een sigaar in te doen.


De maten van de fleshouder is 26,5 cm hoog en 10 cm breed. Met een ovalen nestabilitie heb ik een gat gemaakt zodat deze over de hals van de bierfles kan.
Voor het bakje op de fleshouder heb ik een stuk cardstock gebruikt van 18 cm hoog en 13 cm breed.(Maak het bakje dus aan alle kanten 2 cm groter dan het plak chocolade wat je gaat gebruiken)
Met een pons een randje gemaakt.
Ril de linkerkant, rechterkant en de onderkant op 1 en 2 cm, knip de hoekjes weg (Zie foto).
Doe dubbelzijdige tape op de buitenste randen zodat je deze straks op de fleshouder kan bevestigen.
Maak een strook voor de sigaar en bevestig deze al voor een een stukje op de voorkant van het bakje.
Versier dan de voorkant van het bakje en bevestig daarna alles op de flessenhouder (houd rekening met het strookje van de sigaar, even zo passen hoe groot deze moet worden en plak hem dan aan de binnenkant van het bakje verder vast voordat je deze op de flessenhouder bevestigt)Gebruikte materialen; Kraft papier / Dessign; My Minds Eye -Lost&found Two- / Filmstrip -Tim Holtz- / Embellishments; bril, klok -?- / Embossingfolder; Clockworks -Cuttlebug- / Pons; Uppercrest -Fiskars- / Stansen; # Cijfers Vintage Market -Tim Holtz-, # Mini Ticket -Whimsy Stamps-, # Frame Marianne Design Creatables -LR0219-, #Hoekje -Cheery Lynn Designs Lace Corner B162-, # Bloem -Bosskut Large Daisy- / Plakparel -Boekenvoordeel- / Stempels; Birthday Letter Seals -Whimsy Stamps / Jute / Touw / Bierfles / Chocolade -Jamin- / Sigaar.

Heel veel plezier met deze "mannen scrapsel"
Groetjes Alexandra

4 opmerkingen:

Wiebine zei

Dat ziet er weer super leuk uit Alexandra,
groetjes,
Wiebine

Wanda zei

wat een leuk idee en mooi gemaakt!!

groetjes, Wanda

Nellie zei

Wat prachtig gedaan en wat een leuk idee!! Dank je wel voor de duidelijke uitleg en het dele hiervan!!

Groetjes, Nellie

Ria zei

Oh die is leuk, ga hem ff kopieeren en van de week namaken.
bedankt voor de goede uitleg !!!

groetjes Ria