Pagina's

zaterdag 6 april 2013

Gietertje

Omdat het lente is wilde ik iets lente-achtig maken, maar wat. Na in mijn silhouettebibliotheek te hebben gebladerd kwam ik dit snijbestand van de gieter tegen.
Vond het gietertje wel bij de lente passen, wat vrolijke kleuren gebruiken en het gietertje kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Heb er dit keer 1 gemaakt voor iemand die wel wat zonneschijn kan gebruiken. Maar voor een verjaardag kan het natuurlijk ook prima.

Voor degene die geen silhouette hebben heb ik het internet afgestruint en kwam ik deze site tegen met een template.

 Eerst met de silhouette alles uitgesneden


Daarna het dessignpapier er op geplakt en alvast de bodem bevestigd.

 Het tuitje van de gieter in elkaar gezet, dit doe je door de plakrandjes in de gaten  te schuiven en daarna de plakrandjes vast te plakken. Een cirkel erboven op om het mooi weg te werken en dan het dessignpapiertje erop.


En daarna het hele gietertje in elkaar zetten.
Heb op het tuitje van de gieter nog wat transparante perlen pen dotjes gedaan, zodat het lijkt of er nog wat water uit de gieter kom. Op de foto zie je het helaas niet zo goed.

Gebruikte materialen; Design; Marianne design papier / Geel, groen cardstock / Bloemen / Stempels; Plant -Action-, Elfje -Cart-Us-, Vlinder -Kaisercraft-, Tekst -Marianne Design C50853- / Distressinkt / Stans; takje Noor Design 6003/0032- , Labelrondje -Marianne Design Craftebles CR1212- / Perlen pen 000 Transparant.

Dit was mijn laatste bijdrage voor Millies Create your art. Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren.
En wens iedereen nog heel veel scrapplezier.

Groetjes Alexandra

1 opmerking:

Lianne zei

Wat een ontzettend leuk gietertje is het geworden. Zo haal je de lente in huis ;-)