Pagina's

zaterdag 14 april 2012

Zwart-Wit

Deze week is het weer mijn beurt om een kaart op het blog te zetten.
Het is een zwart-witte kaart geworden met een aluminium tintje.Bij de Action heb ik aluminiumtape gekocht voor nog geen 90ct., echt een koopje! Ik heb een stukje tape op een restje karton geplakt en daarna geƫmbossed. Bewerkt met watervaste zwarte inkt, dit kan ook met acryl verf, lekker insmeren en dan met een keukenrol papiertje het teveel aan inkt/verf wegvegen.

De paspop stans van chipboard heb ik beschilderd met witte acryl verf, de randen daarna iets opgeschuurd zodat het chipboard weer zichtbaar wordt en ik heb haar "aangekleed".


De knoop stans van chipboard heb ik bewerkt met zwarte Utee, 2 lagen en daarna even in de vriezer gelegd. Ik heb de knoop "gebroken" zodat er scheurtjes ontstaan en die met witte inkt geaccentueerd.Nou heb ik bijna alle kleuren roosjes, behalve zwarte natuurlijk, zelf maken dus maar.
Ik heb de bloemen stansen behorende bij de Craftable CR1203 van MD gebruikt om de zwarte roos te maken. Niet moeilijk om te doen en op het blog van Marianne vind je een duidelijke beschrijving.


Gebruikte materialen:
- sewing room die Tim Holtz (Sizzix)
- crafatble CR 1203 Marianne design
- Joy mal (swirls)
- zwarte Utee
- witte acryl verf
- zwarte inkt
- witte roosjes
- aluminium tape Action
- A6 Tri-boss Folder Boofle (Docrafts)
- papier is van Marianne design

Tot de volgende keer maar weer,

Groetjes, Wanda

3 opmerkingen:

Els zei

Super wat een moooie kaart.
Groetjes Els

Nellie zei

Wat een prachtige kaart!! Mooi stijlvol in zwart/wit!!

Groetjes, Nellie

Wiebine zei

Dat ziet er ontzettend leuk uit Wanda ! ik heb ook aluminiumfolie gehaald en zou er nog altijd iets mee doen, misschien nu dan toch maar eens doen.
groetjes,
Wiebine