Pagina's

maandag 19 december 2011

Nog even en dan is het zover!

Daarom willen wij beginnen met ons voor te stellen.

Dit zijn wij!Mijn naam is Renate Milenkovic en woon samen met mijn gezin in Zuid-Holland.
Ik scrap al heel wat jaartjes met veel plezier, mijn 2 dochters zijn vaak het onderwerp voor een lay out. Kaarten maken vind ik geweldig en doe dan ook geregeld mee aan een swap. Daarnaast ben ik zeer actief op de basisschool van mijn dochters.

Groetjes,
Renate


Mijn naam is Dithny, en ik woon met mijn gezin in het "Westland", het kassen gebied onder Delft.
Al 20 jaar  maak ik kaarten, ben ooit begonnen met 3d, en theezakjes. Daar zijn later een aantal technieken bij gekomen, en weer net zo snel verdwenen.
Toen ik jaren geleden een scrapblad in mijn handen kreeg, vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Al die foto's die ik zo leuk inplakte had een naam... scrapbooking!
Sinds die tijd ben ik op 30X30 gaan scrappen , maak ik scrapkaartjes, en zo nu en dan een mini album.
Groetjes,
Dithny 

Mijn naam is Alexandra en ik woon in Brabant samen met mijn man. Al een aantal jaren scrap ik met heel veel plezier. Zoals zovelen was ik altijd al bezig met foto's leuk in te plakken en allerlei andere hobby's. Tot ik het scrappen ontdekte. Een hobby waar je zoveel in kwijt kunt. Het begon met layouts, miniboekjes en toen kaarten. Maar nu scrap ik vooral kaarten of ik maak leuke cadeautjes. Vind het heerlijk om iets te alteren.

Groetjes.
Alexandra


Mijn naam is Wiebine, ben getrouwd met Gerrit en ben moeder van Sander en Rowan. Ik woon in het noorden van het land en werk 28 uur per week.
Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te scrappen, stempelen en zo af en toe maak ik een kaartje.

Groetjes,
Wiebine
Ik ben Wanda, getrouwd en in het bezit van 2 dochters. Wij wonen in het altijd drukke Zuid-Holland.
Zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig. Ik maak nu voornamelijk scrap- en stempelkaarten, regelmatig een layout en pimp zo nu dan het een en ander op. Eigenlijk vind ik bijna alles op creatief gebied leuk.

Groetjes,
Wanda

1 opmerking:

Kitty zei

Aangenaam! :) Ben erg benieuwd naar wat hier allemaal zal verschijnen, zet 'm op meiden!